html web page maker software download

Anunțuri / Achiziții

top html site design


Anunț !!!


Vă informăm că activitatea oficiului secundar Rîșcani, amplasat pe adresa mun. Chișinău, str. Alecu Russo 2/2 va fi temporar sistată. În acest context Vă propunem să apelați la serviciile noastre în oficiul Central, amplasat în mun. Chișinău, str. Ion Creangă 10/5. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon:


022 59 55 59,
060 146 363

top html site design


Anunț !!!


O.C.N. Corporația de Finanțare Rurală S.A. - anunță despre modificarea ratelor dobânzilor începând cu data de 15.09.2022 la contractele de credit, la produsele de creditare pentru AEÎ, conform extrasului anexat.

EXTRAS din Procesul Verbal al Comitetului de Creditare Superior Nr.525/CCS/2O22 din 15.O9.2O22

top html site design


Anunț !!!


O.C.N. Corporația de Finanțare Rurală S.A. - anunță despre modificarea ratelor dobânzilor începând cu data de 01.09.2022 la contractele de credit, la produsele de creditare pentru persoanele fizice și juridice (excepție AEÎ) conform extrasului anexat.

EXTRAS din Procesul Verbal al Comitetului de Creditare Superior Nr.478/CCS/2O22 din O1.O8.2O22


Corporaţia de Finanţare - un brand reînnoit și adaptat la cerinţele pieţei.
 


Corporația de Finanțare anunță despre reînnoirea identității vizuale a brandului, acțiune ce face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2021. Corporația are o experiență de 25 ani în deservirea Asociațiilor de Economii și Împrumut iar noua strategie presupune orientarea spre creditarea persoanelor fizice și juridice. Datorită experienței bogate compania va oferi clienților o experiență de creditare mai bună, servicii și produse adaptate la nevoile consumatorilor.Directorul General al Corporației de Finanțare Sandu ŞAMATAILO a declarat: „Noua identitate vizuală reprezintă în totalitate planurile noastre de viitor privind dezvoltarea companiei. Obiectivul de bază fiind orientarea spre creditarea persoanelor fizice și juridice în centrele regionale și Chișinău. Așa cum a demonstrat și în proiectele anterioare, Corporația de Finanțare tinde să implementeze soluții eficiente, care vor ajuta la oferirea de produse și servicii accesibile clienților. Odată cu noua identitate Corporația vine și cu o alternativă de finanțare sigură, transparentă și accesibilă pentru populație.”Concomitent cu trecerea la noua identitate vizuală, Corporația de Finanțare informează clienții și despre deschiderea oficiului secundar din sectorul Rîșcani (str. Alecu Russo 2/2), adaptat la noua identitate vizuală și în curând, redeschiderea oficiului din orașul Edineț. În acest context, ținem să menționăm că noua identitate vizuală va fi implementată în timpul apropiat în toate oficiile secundare din țară și de către partenerii care utilizează elementele de identitate vizuală ale Corporației în procesul de comunicare.Urmăriți în videoclipul de mai jos cum a evoluat vechiul logo în cel nou.Ținem să menționăm, Corporația de Finanțare este un brand care aparține O.C.N. „Corporația de Finanțare Rurală” S.A.Corporația de Finanțare a fost creată în 1997 în cadrul unui proiect al Băncii Mondiale, fiind una din primele instituții de micro-finanțare din Moldova. Corporația avea drept obiectiv crearea condițiilor de acces la servicii financiare pentru populația din zonele rurale prin intermediul Asociațiilor de Economii și Împrumut (AEÎ). Timp de mai bine de 25 de ani Corporația a susținut dezvoltarea rurală prin oferirea asistenței tehnice pentru AEÎ.Corporația de Finanțare este o companie de micro-finanțare cu o istorie solidă de creditare pe piața moldovenească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate persoanelor fizice și IMM-urilor. La finele anului 2021 activele instituției au constituit circa 240 milioane lei, iar capitalul propriu se apropie de 214 milioane lei.